Contour Arm stuðul t/ RollerMouser Red

KT-ergonomi

Viser alle 9 resultater

 • Contour Arm stuðul t/ RollerMouser Red

  995,00 DKK

  ArmSupport Red
  Ved at støtte dine arme på den helt nye ArmSupport Red sikrer du den rigtige arbejdsstilling, og afhjælper muskelsmerter i nakke, ryg, arme og håndled. ArmSupport Red er et yderligere tilbehør til RollerMouse Red, som giver en hensigtsmæssig aflastning og øger komforten, både når du står og sidder, idet du kan holde dine skuldre og arme i en afslappet og neutral stilling. Produktet kan nemt sættes på forkanten af skriveborde med en bordpladetykkelse fra 0,5 cm til 3 cm og er ideel til arbejdsstationer, der kan justeres i højden.

  Contour_ArmSupportRed_300dpi_rev

  Contour Arm stuðul t/ RollerMouser Red


 • Contour Balance Keyboard

  895,00 DKK

  Contour Balance Keyboard
  Balance Keyboard er udviklet til dig og den måde, du arbejder på. Tastaturet, der er særligt designet til at fungere sammen med RollerMouse Red, Red plus og Free, sætter dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge musen. Når du bruger Balance Keyboard sammen med en RollerMouse, kommer du endnu tættere på din arbejdsstation.
  Tastaturet er udviklet til brug sammen med vores prisbelønnede RollerMouse-­familie så du får en forbedret stressfri stilling, mens du får mest muligt ud af dit tastatur og din mus. Dine hænder er tættere på der, hvor det sker, så du nemt kan få fat i rollerbaren og tasterne på tastaturet. De justerbare ben og vippefunktionerne på Balance Keyboard gør det nemt at justere til negativ, neutral og positiv skrivevinkel.
  Med medietasterne kan du udføre nyttige dagligdagsopgaver, og tasterne kan nemt programmeres, så de passer til dine behov. Traditionelle funktionstaster (F1-­F12) er også
  tilgængelige, og med Fn lock-­funktionen kan du bruge dem, når du har brug for det.
  Tiden er inde til at klippe ledningen. Balance Keyboard er trådløst og bruger 2 AAA-­batterier. Det kan tilsluttes din PC eller Mac via dets egen trådløse USB-­modtager, som opbevares sikkert i batterirummet, når den ikke benyttes.

  Contour_Balance_Keyboard_angled_solo_300dpi.JPG_rev

  Contour Balance Keyboard


 • Contour Design Red plus Handliðsstuðul

  585,00 DKK

  Red plus palm support

  Red plus palm support er en ekstra dyb håndledsstøtte til RollerMouse Red for ekstra komfort. Konus vinkel og den bløde indre kerne af den forlængede håndledsstøtte følger håndens konturer og giver støtte til både arme og hænder ved at placere håndens belasting over et større område. Fås både som separat ekstraudstyr til RollerMouse Red og håndledsstøtte til RollerMouse Red Plus.

  RollerMouse Concept

  Innovativ og prisbelønnede ergonomiske mus, der ligger foran tastaturet. Det giver en optimal arbejde-zone lige foran dig med afslappede hænder og en neutral håndledsstilling. Fjerner tidskrævende og unødvendige bevægelser til sammenligning med den traditionelle mus. Forhindrer problemer i skulder, nakke og albue.

  Contour_RollerMouse_RedPlus_palmsupport_top_seperat_300dpi_rev

  Contour Design Red plus Handliðsstuðul


 • Contour Design RollerWave2 Handliðsstuðul

  595,00 DKK

  Contour RollerWave2

  RollerWave2 er en ekstra dyb håndledsstøtte for endnu større komfort. Den giver en længere og jævnere overgang fra skrivebord til RollerMouse og tastatur. Den består af en blød kerne af skum beklædt med kunstlæder, der giver en behagelig støtte af begge hænder og underarme ved at fordele trykket over et større areal. RollerWave2 sælges særskilt som tilbehør til RollerMouse Pro2 og RollerMouse Classic2.

  Contour_RollerMouse_Wave2_black_angled_300dpi_rev

  Contour Design RollerWave2 Handliðsstuðul


 • Contour RollerMouse Classic2 Black

  2.495,00 DKK

  Contour RollerMouse Classic2

  RollerMouse Classic2 er vores basismodel. Der er tale om en forbedret version af den oprindelige RollerMouse, der blev sendt på markedet i 2001, og som afhjælper spændinger i hænder, arme, skuldre og hals og mindsker risikoen for musearm.

  Contour_RollerMouse_Classic2_black_angled_no_cord_300dpi_rev

  Contour RollerMouse Classic2 Black


 • Contour RollerMouse Red

  2.995,00 DKK

  Contour RollerMouse Red

  Helt nyt blank aluminiums hus med ny avancered rullestang, teknik og 8 centrerede knapper.

  De syv sensorer som er inden i rullestangen aflæser med største nøjagtighed dine almindelige og dine mikrobevægelser af din cursor position hvilket giver en rolig og behagelig arbejdsgang i det tempo du ønsker og giver optimal effektivitet.

  Den nye overflade og den større rullestang giver dig bedre kontrol og mindre belastning. Det mekaniske klik er erstattet af et elektronisk klik for at eliminere unødige belastninger og minere risiko for museskader og smerter.

  Den større overflade på rullestangen giver dig endnu bedre kontrol når du skal pege og klikke. RollerMouse Red er designet og tilpasset alle de funktioner du kan bruge på en computer i dag, og til alle størrelser af skærme. Den nye RollerMouse Red er også udviklet så den med lethed kan benyttes til CAD/CAM og andet grafisk arbejde.

  Den nye RollerMouse Red har også vundet Red dot award 2013 som er en designerpris.

   

  Contour_RollerMouse_Red_top_wrist_rest_300dpi_edit

  Contour RollerMouse Red


 • Contour RollerMouse Red Max

  3.295,00 DKK

  RollerMouse Red max

  RollerMouse Red max er en kombination af den elegante RollerMouse Red og den ergonomiske ArmSupport Red underarmsstøtte. Med denne kombination får du både hurtighed, præcision og uovertruffen støtte. Desuden hjælper ArmSupport Red dig med at holde overkroppen i en ergonomisk rigtig stilling mens du arbejder ved computeren. Det er med til at forebygge nakke- og skuldersmerter.

  Contour_Rollermouse_Red_Max_rev

  Contour RollerMouse Red Max


 • Contour RollerMouse Red Plus

  2.995,00 DKK

  Contour RollerMouse Red Plus
  Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordele som med RollerMouse Red, og derudover en ekstra dyb håndledsstøtte, der giver en længere og mere smidig overgang til
  skrivebordet. Den bløde indre kerne følger håndens form, giver aflastning til både arme og
  hænder ved at fordele armens belastning over et større område .

  RollerMouse Red Plus er solid, slank og robust aluminium med en ny avanceret rullestang, og otte centralt placerede knapper med mange funktioner.
  Syv sensorer er placeret inde i rullestangen som følger musemarkørens position og tilpasser løbende hastighed og acceleration, sikrer at rullestangen er centralt placeret
  som muligt , mens den tilpasser din hastighed for at minimere mikro- bevægelse og øge effektiviteten.
  Rullestangen er med en grov tekstur og er større og bedre, hvilket giver dig bedre kontrol og mindre stress. Den store overflade af rullestangen giver dig mere kontrol, når du
  trykker, når du skal trække og klikke. RollerMouse Red Plus er designet til nutidens IT- brugere, lige fra dem, der arbejder med CAD-programmer, for dem der arbejder med mere
  generelle kontorprogrammer som Office.
  Det mekaniske museklik er erstattet med et elektronisk klik for at undgå unødig belastning mht. en masse museklik.

  Contour_RollerMouse_RedPlus_top_72dpi_edit

  Contour RollerMouse Red Plus


 • Contour RollerMouse Red Plus v/Balance Keyboard

  3.765,00 DKK

  Contour RollerMouse Red Plus

  Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordele som med RollerMouse Red, og derudover en ekstra dyb håndledsstøtte, der giver en længere og mere smidig overgang tilskrivebordet. Den bløde indre kerne følger håndens form, giver aflastning til både arme og hænder ved at fordele armens belastning over et større område .

  RollerMouse Red Plus er solid, slank og robust aluminium med en ny avanceret rullestang og otte centralt placerede knapper med mange funktioner.

  Syv sensorer er placeret inde i rullestangen som følger musemarkøren position og tilpasser løbende hastighed og acceleration, sikrer at rullestangen er så centralt placeret som muligt , mens den tilpasser din hastighed for at minimere mikro- bevægelse og øge effektiviteten.

  Rullestangen er med en grov tekstur og er større og bedre, hvilket giver dig bedre kontrol og mindre stress. Den store overflade af rullestangen giver dig mere kontrol, når du trykker, når du skal trække og klikke. RollerMouse Red Plus er designet til nutidens IT- brugere, lige fra dem, der arbejder med CAD-programmer, for dem der arbejder med mere generelle kontorprogrammer som Office.

  Det mekaniske museklik er erstattet med et elektronisk klik for at undgå unødig belastning mht. en masse museklik.

  Contour  Balance  Keyboard  

  Balance  Keyboard  er  udviklet  til  dig  og  den  måde,  du  arbejder  på.  Tastaturet,  der  er  særligt  designet  til  at  fungere  sammen  med  RollerMouse  Red,  Red  plus  og  Free sætter dine hænder  i  den  perfekte  position  til  at  skrive  og bruge musen.  Når  du  bruger Balance  Keyboard  sammen  med  en  RollerMouse,  kommer  du  endnu  tættere  på  din arbejdsstation.

  Tastaturet  er  udviklet  til  brug  sammen  med  vores  prisbelønnede  RollerMouse-­familie så  du  får  en  forbedret  stressfri  stilling,  mens  du  får  mest  muligt  ud  af  dit  tastatur  og  din mus.  Dine  hænder  er  tættere  på  der,  hvor  det  sker,  så  du  nemt  kan  få  fat  i  rollerbaren og  tasterne  på  tastaturet.  De  justerbare  ben  og  vippefunktionerne  på  Balance Keyboard  gør det  nemt  at  justere  til  negativ,  neutral  og  positiv  skrivevinkel.

  Med  medietasterne  kan  du  udføre  nyttige  dagligdagsopgaver,  og  tasterne  kan  nemt  programmeres,  så  de  passer  til  dine  behov.Traditionelle  funktionstaster  (F1-­F12) også  tilgængelige,  og  med  Fn  lock-­funktionen  kan  du  bruge  dem,  når  du  har  brug  for  det.

  Tiden  er  inde  til  at  klippe  ledningen.  Balance  Keyboard  er  trådløst  og  bruger  2  AAA-­batterier.  Det  kan  tilsluttes  din  pc  eller  Mac  via  dets  egen  trådløse  USB-­modtager,  som opbevares  sikkert  i  batterirummet,  når  den  ikke  benyttes.

  Contour_Balance_Keyboard_RM_Red_plus_72dpi_rev

  Contour RollerMouse Red Plus v/Balance Keyboard