CS530

• Elegant magnetisk headset docking
• Støjreducerende mikrofon filtrerer baggrundsstøj væk
• Bedre lyd med DECT-teknologi
• Selvjusterende strømsystem leverer længere standby- og taletider
• Op til 6 timers taletid på en enkelt opladning
• Skift mellem narrowband og wideband
• Konferencekald med op til tre ekstra headsets
• Op til 120 meters rækkevide giver større bevægelighed
• Headsettet sidder rigtig godt og kan anvendes på begge ører
• Mulighed for at besvare opkald direkte på headsettet

2.875,00 DKK v/mvg

2.300,00 DKK u/mvg

Produktbeskrivelse

Anbefales til
CS530 er ideelt til dig, der arbejder i travle og hektiske åbne kontorlandskaber, og som har behov for enestående lydkvalitet og overlegen komfort.

DECT Security – sikkerhedscertificering til CS500-serien
CS500-serien opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og har derfor fået certificeringen “DECT Security” fra DECT Forum. DECT Forum er en industrigruppe, der fokuserer på at udvikle og forbedre trådløs DECT-teknologi. Ved at inkorporere de seneste anbefalinger inden for sikkerhed fra DECT Forum er Plantronics fortsat ledende inden for headsetteknologi med fokus på funktionalitet og sikkerhed.

Strømlinet design og komfort
CS530 er et konvertibelt headset, der kun vejer 25 gram, kan anvendes på begge ører og er designet, så det altid sidder godt. Herudover har det op til 120 meters trådløs rækkevidde, så du frit kan bevæge dig rundt og ikke er bundet til din plads.

Statusindikator
På fronten af basen kan du altid se status på opkald, strøm, og om dit headset er opladet.

Enestående lydkvalitet
CS530 understøtter avanceret wideband-lyd med CAT-iq-teknologi, har forbedret Digital Signal Processing (DSP) og en lang række andre avancerede lydfunktioner, der giver krystalklare samtaler og mere naturligt klingende stemme. Du har mulighed for at skifte mellem narrowband-lyd for at maksimere batteriets levetid eller wideband for mere, professionel lyd og tydeligere samtaler.

Opladning
Plantronics CS530 har et energibesparende, selvjusterende strømsystem, der bruger strømmen mere effektivt og leverer længere standby- og taletider. CS530 har op til 6 timers taletid på en enkelt opladning.

CS530 har en magnetisk docking som sikrer dig, at headsettet altid sættes korrekt i laderen, og at headsettet bliver ladet op til næste gang, det skal bruges.

Konferencekald
Plantronics CS530 giver dig også nemt og enkelt mulighed for at tage kolleger med på et opkald, ved at parre yderligere op til tre CS500- eller Savi 700-headset til basen, blot ved at sætte disse headset i laderen. Efter opkaldet kan du fortsætte samtalen med dine kolleger, og forbindelsen til de øvrige headset vil først blive afbrudt, når du sætter dit headset tilbage i basen.

Autobesvarelse og -afslutning af opkald
Med funktionen autosvar kan du besvare og afslutte opkald ved blot at tage headsettet ud af eller sætte det tilbage i basen.

Hvad ligger i æsken?
Base, headset, strømforsyning, ørepropper, telefonkabel og en brugervejledning.

Yderligere Information

Mono-Duo

Mono

Beri Háttur

Oyrakrók

Vørunr.

86305-02

EAN Nummar

5033588037408

Samband

Tráðleys

Kann nýtast til

Kontór telefon