Contour_Balance_Keyboard_angled_solo_300dpi.JPG_rev

Contour Balance Keyboard
Balance Keyboard er udviklet til dig og den måde, du arbejder på. Tastaturet, der er særligt designet til at fungere sammen med RollerMouse Red, Red plus og Free, sætter dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge musen. Når du bruger Balance Keyboard sammen med en RollerMouse, kommer du endnu tættere på din arbejdsstation.
Tastaturet er udviklet til brug sammen med vores prisbelønnede RollerMouse-­familie så du får en forbedret stressfri stilling, mens du får mest muligt ud af dit tastatur og din mus. Dine hænder er tættere på der, hvor det sker, så du nemt kan få fat i rollerbaren og tasterne på tastaturet. De justerbare ben og vippefunktionerne på Balance Keyboard gør det nemt at justere til negativ, neutral og positiv skrivevinkel.
Med medietasterne kan du udføre nyttige dagligdagsopgaver, og tasterne kan nemt programmeres, så de passer til dine behov. Traditionelle funktionstaster (F1-­F12) er også
tilgængelige, og med Fn lock-­funktionen kan du bruge dem, når du har brug for det.
Tiden er inde til at klippe ledningen. Balance Keyboard er trådløst og bruger 2 AAA-­batterier. Det kan tilsluttes din PC eller Mac via dets egen trådløse USB-­modtager, som opbevares sikkert i batterirummet, når den ikke benyttes.

895,00 DKK v/mvg

716,00 DKK u/mvg
Varenummer: BALANCE-PN Kategori:

Produktbeskrivelse

  •     Designet til at fungere sammen med RollerMouse Red, Red plus og Free2
  •     Nemt at justere til negativ, neutral og positiv skrive vinkel.
  •     Trådløst tastatur – Tilslutning til PC eller Mac via medfølgende trådløs USB-­modtager.
  •     To års garanti
  •     Dimensioner (hxbxd): 2,05cm/ 39,2cm/11,9cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Contour Balance Keyboard”